Прес-конференција на министерот Дамјан Манчевски

Денес (среда) 27 ноември 2019 со почеток во 10:30, во медија центарот на Влада на Република Северна Македонија, министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски ќе одржи прес-конференција

Календар Влада: 
E mërkurë, Nëntor 27, 2019 - 10:30 to 11:30