Обраќање на министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски на „15та Интернационална Конференција e-Society.mk Отворени институции и отчетност“

Денес, 27.11.2019 (среда) со почеток во 10:00 часот во хотел Холидеј Ин, министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски, ќе се обрати на „15та Интернационална Конференција e-Society.mk Отворени институции и отчетност“.

Календар Влада: 
Среда, Ноември 27, 2019 - 10:00 to 11:00