Прес-конференција на министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски за предлог буџет 2020

Во четврток (28 ноември 2019) со почеток во 11:00, во Медија центарот на Влада на Република Северна Македонија, министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски ќе одржи прес-конференција за предлог буџет 2020.
 

Календар Влада: 
E enjte, Nëntor 28, 2019 - 11:00 to 12:00