Премиерот Заев и заменик министерката за образование Наумовска на увид во градежните работи за изведба на спортска сала при ООУ „Јоаким Крчовски“ во село Волково

Во четврток (05.12.2019), претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со заменик-министерката за образование Елизабета Наумовска, ќе имаат средба со градоначалникот на Општина Ѓорче Петров, Александар Наумоски и потоа ќе направат увид на градежните работи за изведба на спортската сала при ООУ „Јоаким Крчовски’’ во село Волково.

Календар Влада: 
Четврток, Декември 5, 2019 - 12:45 to Петок, Декември 6, 2019 - 13:45