Средба на премиерот Заев и министерката Царовска со корисниците на социјална помош

Во петок (06.12.2019 година) со почеток во 13:45 часот во Домот на Армијата, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев заедно со министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска ќе остварат средба со корисници на социјална помош. 

Календар Влада: 
Петок, Декември 6, 2019 - 13:45 to Сабота, Декември 7, 2019 - 14:45