Премиерот Заев на увид на градежни работи на клучката пред ТИРЗ Прилеп

Во сабота (07.12.2019) со почеток во 10:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заедно со министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и директорот на ТИРЗ, Александар Младеновски, ќе извршат увид на градежни работи на клучката пред ТИРЗ Прилеп.

Календар Влада: 
Сабота, Декември 7, 2019 - 10:30 to 11:30