Премиерот Заев и министерката Царовска на настан по повод пуштање во употреба на нова градинка во Муртино, Струмица

Денеска 08.12.2019 (недела) претседателот на Владата  на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерката за труд и социјална работа, Мила Царовска ќе присуствуваат на настан по повод пуштање во употреба на нова градинка во Муртино, Струмица.

Календар Влада: 
Sunday, December 8, 2019 - 14:00 to 16:00