Премиерот Заев ќе се обрати на свеченото отворање на фабриката „Кранфилд Фаундри“

На свеченото отворање на леарницата „Кранфилд Фаундри“ во Пробиштип, ќе се обратат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, заменик на претседателот на Владата на РСМ задолжен за економски прашања, Кочо Анѓушев и министерката за странски инвестиции, Зорица Апостолска.

Календар Влада: 
E mërkurë, Dhjetor 11, 2019 - 11:00 to E enjte, Dhjetor 12, 2019 - 11:45