Премиерот Заев на акција на садење дрва автопат Миладиновци - Штип

На 11.12.2019 година, со почеток во 12:30 часот, премиерот, Зоран Заев заедно со директорот на јавното претпријатие за државни патишта, Зоран Китанов, ќе бидат дел од акцијата за засадување садници долж автопатот Миладиновци - Штип.

Календар Влада: 
E mërkurë, Dhjetor 11, 2019 - 12:30 to 13:30