Обраќање на премиерот Заев на тркалезна маса за формирање на регионален енергетски пазар преку подобрување на енергетската поврзаност помеѓу Северна Македонија и Бугарија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев ќе се обрати на тркалезна маса за формирање на регионален енергетски пазар преку подобрување на енергетската поврзаност помеѓу Северна Македонија и Бугарија, во организација на Македонско - бугарската стопанска комора и Бугарско Македонската Трговско Индустриска Палата.

Календар Влада: 
Среда, Декември 11, 2019 - 15:00 to Четврток, Декември 12, 2019 - 15:45