Премиерот Зоран Заев и холандскиот амбасадор Дирк Јан Коп на НАТО караван на Филозофски факултет

Во четврток (12 декември 2019), со почеток во 11:00 часот во просториите на Филозофскиот факултет на УКИМ, премиерот Зоран Заев заедно со амбасадорот на Кралство Холандија во Скопје, Дирк Јан Коп ќе земат учество на НАТО караванот и дебата со студенти од УКИМ на тема: „Патот до членството во НАТО: од изолирана до интегрирана земја“. 

Календар Влада: 
Четврток, Декември 12, 2019 - 11:00 to Петок, Декември 13, 2019 - 11:45