Голема еко акција „Администрацијата чисти со Не биди ѓубре“

Утре, 14.12.2019 година (сабота) од 12:00 до 15:00 часот ќе се одржи големата еко акција „Администрацијата чисти со Не биди ѓубре“. 

Во акцијата ќе бидат вклучени вработени од државните институции кои ќе бидат распределени на 20 локации во Скопје, на следниот линк можете да ја погледнете мапата: https://bit.ly/2Ebrs8D

Календар Влада: 
Сабота, Декември 14, 2019 - 12:00 to 15:00