Промоцијата на новиот Национален портал за електронски услуги, www.uslugi.gov.mk

Во 13.30 часот, во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, министерот за информатичко општество и администрација, Дамјан Манчевски, на брифинг за медиуми ќе го претстави новиот Национален портал за електронски услуги. 

Календар Влада: 
Понеделник, Декември 16, 2019 - 13:30 to Вторник, Декември 17, 2019 - 13:45