Премиерот Заев и министрите Филипче и Царовска на средба со пензионери во Влада

Во петок (20.12.2019) со почеток во 10:00 часот, во Свечена сала во Владата на Република Северна Македонија, премиерот Заев, министерката Царовска и министерот Филипче ќе одржат неформална средба со пензионери од Скопје.

Календар Влада: 
Петок, Декември 20, 2019 - 10:00 to 11:00