Прес-конференција на заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули

Во недела (22.12.2019) со почеток во 13:00 часот во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија, заменик-министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Недела, Декември 22, 2019 - 13:00 to 14:00