ЗМЖСПП Јани Макрадули на терен при имплементација на планот за чист воздух

Утре во 10 часот, ЗМЖСПП Јани Макрадули ќе биде на терен при имплементација на планот за чист воздух.

Во агендата е предвидено пристигнување во детската градинка во Бутел каде се поставуваат нови прозори за поголема енергетска ефикасност, посета на ООУ Живко Брајковски каде ќе се врши засадување дрва и хортикултурно уредување

Календар Влада: 
Среда, Декември 25, 2019 - 10:00 to Четврток, Декември 26, 2019 - 10:45