Новогодишна дружба на премиерот Заев и министерката Царовска со децата од малите групни домови

Ве известуваме дека утре 25 декември 2019 (среда), во медиа центарот на Владата на Република Северна Македонија, премиерот Зоран Заев заедно со министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска ќе бидат домаќини на новогодишна дружба со децата од малите групни домови.
 
Настанот ќе биде отворен за вашите фоторепортери и сниматели во 10:15 часот. На настанот не се предвидени изјави за медиуми.

Календар Влада: 
Среда, Декември 25, 2019 - 10:15 to Четврток, Декември 26, 2019 - 10:45