Обраќање на премиерот Зоран Заев на настан за промоција на збирка сказни „Моето патување во Фантазија“

На 27.12.2019 година (петок) со почеток во 12:00 часот во холот на Национална Филхармонија ќе се одржи настан за промоција на публикација „Моето патување во Фантазија“ на кој ќе се обрати и премиерот Зоран Заев.

Публикацијата е резултат на конкурсот кој го распиша Канцеларијата на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, инспириран од минатогодишниот новогодишен настан кој имаше за цел да го стимулира читањето книги кај децата и младите. 
 

Календар Влада: 
Friday, December 27, 2019 - 12:00 to Saturday, December 28, 2019 - 12:45