Прес-конференција на премиерот Зоран Заев и министерката за правда, Рената Десковска

Во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, премиерот Зоран Заев и министерката за правда, Рената Десковска ќе одржат прес-конференција.

Календар Влада: 
E premte, Dhjetor 27, 2019 - 14:30 to 15:30