Средба помеѓу Зоран Заев и Христијан Мицкоски во Владата на Република Северна Македонија

Во Владата на Република Северна Македонија ќе се оствари средба помеѓу премиерот Зоран Заев и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Календар Влада: 
E shtunë, Dhjetor 28, 2019 - 17:00 to E diel, Dhjetor 29, 2019 - 18:45