Заедничка прес- конференција на министерката Мила Царовска и директорката на УЈП, Сања Лукаревска

Денес, 30 декември (понеделник), во 11 часот, министерката за труд и социјална политика Мила Царовска и директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска ќе одржат прес- конференција во медија центарот на Влада на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E hënë, Dhjetor 30, 2019 - 09:00 to E martë, Dhjetor 31, 2019 - 08:45