Заменик министерот за животна средина и просторно планирање Макрадули во посета на градинката „Пролет“ во Карпош

Во детската градинка „Пролет“ во Влае започнува промена на начинот на греење во рамки на Планот за чист воздух.

Изјави за медиуми ќе дадат заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули и градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев.
 

Календар Влада: 
Понеделник, Јануари 13, 2020 - 09:45 to 10:45