Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе одржи прес-конференција, во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија. 

Календар Влада: 
E martë, Janar 14, 2020 - 10:00 to E mërkurë, Janar 15, 2020 - 10:45