Прес-конференција на МЗШВ Трајан Димковски

Во медиа центарот на Владата на Република Северна Македонија, прес-конференција ќе одржи МЗШВ Трајан Димковски.  

Календар Влада: 
Среда, Јануари 15, 2020 - 10:00 to 11:00