Прес-конференција на дополнителен заменик МТСП Санела Шкријељ

Во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, дополнителната заменичка од Минитерството за труд и социјална политика Санела Шкријељ ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Четврток, Јануари 16, 2020 - 10:00 to 11:00