Прес-конференција на дополнителната заменичка министерка за внатрешни работи Славјанка Петровска

На 20 јануари 2019 со почеток во 10:00, во медиjа центарот на Владата на Република Северна Македонија, дополнителната заменичка министерка за внатрешни работи, Славјанка Петровска ќе одржи прес-конференција. 

 
Календар Влада: 
Понеделник, Јануари 20, 2020 - 10:00 to Вторник, Јануари 21, 2020 - 10:45