Прес-конференција на премиерот Спасовски и заменик-премиерката Царовска

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски заедно со Заменичката на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Мила Царовска ќе одржат прес-конференција во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Недела, Јануари 26, 2020 - 11:00 to 12:00