Обраќање на премиерот Спасовски на комеморативна академија по повод Меѓународниот ден на сеќавање на Холокаустот

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски ќе се обрати на комеморативна академија по повод 27 Јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на Холокаустот која ќе се одржи во свечената сала во Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ).

Календар Влада: 
Понеделник, Јануари 27, 2020 - 10:00 to Вторник, Јануари 28, 2020 - 10:45