Прес-конференција на премиерот Спасовски и министерот за економија Бектеши

На 30 јануари 2020 со почеток во 10:30, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши ќе одржат прес-конференција во медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E enjte, Janar 30, 2020 - 10:30 to 11:30