Премиерот Спасовски и министерот Сугарески на увид на изградбата на канализациска мрежа во ИЗ „Визбегово“

Утре, (04.02.2020) во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заедно со министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и градоначалникот на Општина Бутел, Велимир Смилевски ќе извршат увид во градежните работи на дел од канализациска мрежа во индустриската зона „Визбегово“, Општина Бутел, Скопје.

Календар Влада: 
E martë, Shkurt 4, 2020 - 10:00 to 11:00