ЗМЖСПП Макрадули во посета на градинка во Центар

На 05 февруари 2020, со почеток во 10:00 часот, заменик министерот за животна средина и просторно планирање, Јани Макрадули ќе ја посети градинката „Панорама - Водно“ во Општина Центар, каде се врши замена на систем на затоплување во рамки на Планот за чист воздух.

Календар Влада: 
E mërkurë, Shkurt 5, 2020 - 10:00 to 11:00