Обраќање на премиерот Спасовски на настан посветен на нови инвестиции на „ДУРА Аутомотив Системс“

Утре, 6 февруари 2020 (четврток) со почеток во 9:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заедно со министерот за економија, Крешник Бектеши и директорот на Дирекцијата за технолошки индустриски развојни зони, Александар Младеновски ќе се обратат на настан по повод стартот на изградбата на две нови фабрики на американската компанија „Дура Аутомотив Системс“.

Календар Влада: 
E enjte, Shkurt 6, 2020 - 09:00 to E premte, Shkurt 7, 2020 - 09:45