Обраќање на ПВРСМ Спасовски за старт на градежни активности за рехабилитација и реконструкција на делница Крива Паланка - Деве Баир

Утре (четврток), 06 февруари 2020, со почеток во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, заедно со министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески, директорот на ЈПДП, Зоран Китанов, евро-амбасадорот Самуел Жбогар и директорот на канцеларијата на ЕБОР во Скопје Анди Аранитаси ќе извршат увид во отпочнувањето на градежните активности за рехабилитација и реконструкција на А2 делница Крива Паланка - Деве Баир. Веднаш после увидот, предвидени се обраќања во општинската сала на општина Крива Паланка.

Календар Влада: 
Четврток, Февруари 6, 2020 - 11:00 to Петок, Февруари 7, 2020 - 11:45