Премиерот Спасовски и министерот Филипче во посета на реновираниот дел на Универзитетската клиника за неврохирургија во Клинички центар „Мајка Тереза“

На 7 февруари 2020 (петок), со почеток во 11:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заедно со министерот за здравство, Венко Филипче ќе го посетат реновираниот стационарен оддел на Клиниката за неврохирургија.
 

Календар Влада: 
Петок, Февруари 7, 2020 - 11:00 to Сабота, Февруари 8, 2020 - 11:45