Прес-конференција на министерот за надворешни работи Никола Димитров

Денеска, 9 февруари 2020 г. со почеток во 12:00 часот, министерот за надворешни работи, Никола Димитров, ќе одржи прес-конференција. 

Прес-конференцијата ќе се одржи во Медија центарот на Влада на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
E diel, Shkurt 9, 2020 - 12:00 to E hënë, Shkurt 10, 2020 - 12:45