Владата на Северна Македонија денеска ќе ја одржи 8-та седница

На 09.02.2020 г. со почеток во 22:00 ч., Владата на Република Северна Македонија ќе ја одржи 8-та седница. 

Календар Влада: 
E diel, Shkurt 9, 2020 - 22:00 to 23:30