Премиерот Спасовски ќе се обрати на свечената седница по повод ратификацијата на Северноатлантскиот договор

На 11 февруари 2020г. со почеток во 15:00, претседателот на Владата на Република Северна Македонија ќе се обрати во Собранието на Република Северна Македонија на свечената седница по повод ратификацијата на Северноатлантскиот договор.

Календар Влада: 
E martë, Shkurt 11, 2020 - 15:00 to E mërkurë, Shkurt 12, 2020 - 15:45