Прес-конференција на премиерот Спасовски, министерот Бектеши и директорот на АД ЕСМ, Ковачевски

На 12.02.2020 година со почеток во 12:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски заедно со министерот за економија Крешник Бектеши и директорот на АД ЕСМ, Васко Ковачевски ќе одржат прес-конференција во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.

 

Календар Влада: 
E mërkurë, Shkurt 12, 2020 - 12:30 to 13:30