Изјава за медиуми на премиерот Спасовски и директорот Николовски на отворање на блоковите В и Г во студентскиот дом „Гоце Делчев“ во Скопје

На 14 февруари 2020 со почеток во 09:30ч, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасосвски заедно со директорот на Државен студентски дом „Скопје” - Скопје Дарио Николовски, ќе ги отворат блоковите В и Г во студентскиот дом „Гоце Делчев“ во Скопје.

Календар Влада: 
Петок, Февруари 14, 2020 - 09:30 to 10:30