Владата на Република Северна Македонија денеска ќе ја одржи 9-тата седница

Денеска (15.02.2020 г.), со почеток во 21:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе ја одржи 9-тата седница

Календар Влада: 
E shtunë, Shkurt 15, 2020 - 21:00 to 23:45