Премиерот Спасовски ќе се обрати на манифестацијата по повод празникот Сретение Господово и Денот на државноста на Република Србија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, на 16.02.2020 во 20:00 часот, во Националната установа „Македонски народен театар“ ќе присуствува и ќе се обрати на свеченоста по повод празникот Сретение Господово и Денот на државноста на Република Србија, организирана од граѓанските организации на српската заедница во нашата земја.

Календар Влада: 
E diel, Shkurt 16, 2020 - 20:00 to E hënë, Shkurt 17, 2020 - 20:45