Премиерот Спасовски и вицепремиерката Царовска ќе се обратат на одбележувањето на 98-годишнината од работењето на Стопанската комора на Македонија

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, заедно со заменичката на претседателот на Владата задолжена за економски прашања и за координација со економските ресори Мила Царовска утре, 19.2.2020 (среда) ќе присуствуваат и ќе се обратат на настан по повод одбележувањето на 98-годишнината од работењето на Стопанската комора на Македонија со почеток во 10:30 часот.

Календар Влада: 
E mërkurë, Shkurt 19, 2020 - 10:30 to 11:30