Прес-конференција на премиерот Спасовски и директорот на АД ЕСМ, Ковачевски

Утре, (четврток) 20.02.2020 година со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски заедно со директорот на АД ЕСМ, Васко Ковачевски ќе одржат прес-конференција во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Четврток, Февруари 20, 2020 - 10:00 to 11:00