Покана за изјава за медиуми на премиерот Спасовски, министерот Филипче и Д-р Караџовски

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче и д-р Жарко Караџовски, денеска (среда, 26.02.2020 година) во 16:30 часот ќе дадат изјава за медиумите во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Wednesday, February 26, 2020 - 16:30 to 17:30