Прес-конференција за медиуми на министерот за здравство д-р Венко Филипче

Министерот за здравство д-р Венко Филипче на 27.02.2020 година во 16:00 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Четврток, Февруари 27, 2020 - 16:00 to 16:30