Присуство и обраќање на премиерот Спасовски и министерот Филипче на конференцијата „Секундарно и терцијално ниво на здравство“

Во Свечената сала на Владата, со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, заедно со министерот за здравство, Венко Филипче ќе присуствува и ќе се обрати на конференцијата „Секундарно и терцијално ниво на здравство“.

Календар Влада: 
Петок, Февруари 28, 2020 - 10:00 to 11:00