Прес-конференција на министерот за здравство д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Петок, Февруари 28, 2020 - 16:30 to Сабота, Февруари 29, 2020 - 16:45