Присуство и обраќање на премиерот Спасовски, вицепремиерката Царовска и министрите Сугарески и Ангеловска на „Потпишување на Меморандум за соработка”

Утре, 02.03.2020 (понеделник), во Свечената сала на Владата, со почеток во 09:30 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, заедно со вицепремиерката задолжена за економски прашања, Мила Царовска, министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и министерката за финансии, Нина Ангеловска ќе присуствува и ќе се обрати на „Потпишување на Меморандум за соработка” со сите (81) општини во Република Северна Македонија и Град Скопје.

Календар Влада: 
Понеделник, Март 2, 2020 - 09:30 to 10:30