Обраќање на премиерот Спасовски, ЗПВРСМ Царовска и градоначалникот Бочварски на отворањето на обиколницата и мостот на реката Брегалница во Штип

Утре (понеделник) 02 март 2020, со почеток во 13:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, заедно со заменик претседателката на Владата на Република Северна Македонија задолжена за економски прашања Мила Царовска и градоначалникот на општина Штип Благој Бочварски, ќе се обратат на отворањето на обиколницата и мостот на реката Брегалница во Штип.

Календар Влада: 
Понеделник, Март 2, 2020 - 13:00 to 14:00