Прес-конференција на министерот за здравство, д-р Венко Филипче

Министерот за здравство, д-р Венко Филипче, на 02.03.2020 година, во 13:00 часот, ќе одржи прес-конференција во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Понеделник, Март 2, 2020 - 13:00 to Вторник, Март 3, 2020 - 13:45